322 lägenheter på Rönneberga får nya förråd

Nu byter vi förråd till våra 322 lägenheter på Rönneberga. För att göra förråden mer inbrottssäkra har vi valt att installera Troaxförråd med nätväggar. Nätväggarna gör att ljuset flödar fritt och det skapar trygghet att kunna se om andra kommer in i källaren när man själv är i förrådet. Bytet gäller Ebos samtliga hus på Rönnebergavägen och arbetet beräknas vara klart till årsskiftet 2024/25.

Till dig som bor på Rönneberga

Vi kommer att annonsera i trapphusen när det är dags för arbetet i ditt trapphus, så håll utkik både i trapphus och brevlåda för mer specifik information.

När det är dags för ditt hus behöver vi din hjälp med att:
1. Plocka bort saker från ytterväggarna. Om ni har föremål som är upphängda eller står nära väggarna, vänligen ta bort dessa innan arbetet påbörjas.

2. Det behöver vara fritt från saker minst en meter från yttre nätväggarna för att vi ska kunna utföra arbetet på ett säkert och effektivt sätt. Tänk på att flytta undan föremål som står i närheten av väggarna.

3. För att göra plats för arbetet och för att ni ska få en nystart i era förråd, rekommenderar vi att ni rensar bort saker som ni inte längre behöver. För att underlätta bortforslingen av skräp kommer vi att ställa en container till ert förfogande i samband med projektet. Datum för när container placeras ut kommer att skickas ut när det närmar sig.

 

Troaxförråd i källare

Vi monterar Troaxförråd på Rönneberga. Bild: Jörgen Artursson



Jörgen Artursson

Vid frågor om projektet kontakta

Jörgen Artursson, projektledare 
Tel. 0413-59 94 00
E-post: [email protected]


Generella frågor om förråd och uthyrning av förråd svarar våra kundvärdar på:
Tel. 0413- 59 94 00, telefontid vardagar kl. 08.00-10.00